P A R N O B I S

laddar innehåll

FAQ

Du anmäler dig till kursen som därefter följs av en telefonintervju. Efter intervjun får du besked kring antagning och kursstart. Som förberedande material får du genast tillgång till grundläggande utbildningsvideos som vi kräver att du ser på innan kursen startar.

Denna utbildning är riktad till engagerade individer som vill ta tradingen till en ny nivå. Lämplig för alla oavsett tidigare kunskap eller erfarenhet. Du måste vara villig att jobba hårt annars är inte detta något för dig!

Kursen är uppdelad på 15 lektioner är ca 40 timmar totalt. Dessa lektionstimmarna är utspridda över två månader. Under tiden får studenterna övningar och diverse tekniska problemlösningar. Väl efter kursensslut fortsätter vi med övningar, mentorskap och utveckling.

Vi skapade denna utbildning med anledning av en stor efterfrågan och avsaknad av liknande utbildning i Sverige där man lär studenter allt från början till slut. De flesta kurserna visar endast hur man analyserar en graf och saknar just trading delen. Vi tror starkt på att kombinera olika strategier beroende på ens trading personlighet för bäst resultat.
Denna utbildning är riktad till engagerade individer som vill ta tradingen till en annan nivå. Lämplig för alla oavsett tidigare kunskap eller erfarenhet. Du måste vara villig att jobba hårt annars är inte detta något för dig!
En dator, internet anslutning, motivation och drivkraft.
Vi skapade denna utbildning dels pga. enorm efterfråga och även saknad av utbildningar i Sverige där man lär studenter allt från början till slut. De flesta kurserna visar endast hur man analyserar en graf och saknar just trading delen. Vi tror starkt på att kombinera olika strategier beroende på ens trading personlighet ger bäst resultat.
Vi samlas i en sluten onlinegrupp och fortsätter med coaching, Q & A och webbinarier.