P A R N O B I S

laddar innehåll

Med passion i åtanke.

Calvin är utbildad Sjökapten via Chalmers Tekniska högskola i Göteborg med en stor passion för börsen. Han startade Parnobis efter en stark efterfrågan i sociala-medier och ett växande börsintresse i Sverige.

Calvin upptäckte Elliots vågteori i samband med hans intresse för börsen och teknisk analys. Efter att studerat teorin intensivt i flera år blev det tydligt att även börsmarknadens psykologiska och tekniska bit följde samma teori. Det har gått flera decennier sedan Elliots vågteori grundades och Calvin uppmärksammade luckor i teorin som behövde kompletteras med modernare strategier.

Parnobis är resultatet av denna kombination som tar tradingen till en ny nivå!

Webinarier

Hos oss får du direktsända Q&A webinarier. Vi jobbar för att du ska bli självständig trader!

Registrera dig här Läs mer

Vi är med dig under din resa.

Parnobis är en digital utbildningsplattform som fokuserar på kvalité, strategi och smidighet. Vi använder moderna metoder ihop med Elliots vågteori för att hjälpa våra kunder att skapa träffsäkra tekniska analyser samt förstå psykologin bakom aktie/forexhandel. På det viset lyckas våra kunder ta egna beslut över egna investeringar utan att behöva involvera okunniga människor om investeringstips. Vi är stolta över vår exceptionella arbetsetik, integritet och slutresultaten.

  • Marknadsmedvetenhet
  • Träffsäkerhet
  • Arbetsetik
  • Kvalité.
Läs mer om våra analyser

Redo att påbörja ditt medlemskap?

Bli Medlem!    Kontakta Oss