P A R N O B I S

laddar innehåll

Funderar du över något?

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för frågor eller funderingar.


Allmän information

Följande köpevillkor gäller vid köp via www.parnobis.se samt order via telefon eller e-post. Avtal ingås mellan kunden och MarketMasters Scandinavia AB, organisationsnummer 559168-6430. Parnobis säljer utbildningar via internet till privatpersoner och företag. För att handla på hemsidan www.parnobis.se måste köparen ha fyllt 18 år eller ha vårdnadshavares samtycke.


Priser och betalning

Utbildningspriset är inklusive moms. Priserna är dagsaktuella och kan komma att ändras. Vi uppdaterar hemsidan fortlöpande. Betalning sker i samband med bokning direkt via hemsidan. Det går även bra att betala med Swish.


Återbetalning

Din ångerrätt gäller under 7 dagar efter betalning. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå anledning till att du ångrar dig. Vid avbokning till följd av sjukdom begär Parnobis giltigt läkarintyg.


Personuppgiftspolicy

I samband med din beställning uppger du dina personuppgifter. Du godkänner därmed att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Parnobis arbetar enligt GDPR och du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning av informationen. Kontakta oss i så fall via e-post på info@parnobis.se